Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Το όνειρο πολλών ετών επιτέλους πραγματοποιείται. Μετά από μία ταραχώδη περίοδο που λίγο έλλειψε να στοιχήσει την ίδια την ύπαρξη του σωματείου μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα σχέδια υλοποίησης του στόχου μας βαδίζουν στην τελική ευθεία. Η παραγγελία του συντονιστικού μας κέντρου είναι θέμα ημερών και η πλήρης λειτουργικότητα της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ζήτημα δύο μηνών το πολύ. Οι χορηγοί μας καθώς και οι πολιτικοί φορείς (δήμοι και κοινότητες) είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη περιμένοντας την εγκατάσταση και λειτουργία του κέντρου.

Νέες θέσεις εργασίας περιμένουν ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς (και όχι μόνο) σε ένα project τόσο φιλόδοξο, όσο και ρεαλιστικό πλέον. Τέλος, το αυτονόητο. Η προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουν απομονωμένοι και περιθωριοποιημένοι από το κοινωνικό σύνολο στο οποίο τόσα χρόνια προσέφεραν με όλες τους τις δυνάμεις. Αυτή η προσφορά βρήκε και πάλι το πρόσωπό της στη νέα εποχή της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ


Σύμβολο της ανανέωσης το νέο Δ.Σ. για το σωματείο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 10ης Ιανουαρίου 2009. Συγκεκριμένα, η σύνθεση του έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Γεράσιμος Κουρούκλης
Γενικός γραμματέας : Ιωάννης Κουτίβας
Ταμίας : Αικατερίνη Παπαιωάννου
Μέλος : Αθανασία Σιαφλέκη
Μέλος : Χαρίκλεια Δέδε

Αναπληρωματικά μέλη
Μέλος : Νικόλαος Βλάχος
Μέλος : Ελένη Δέδε


Εξελεγκτική Επιτροπή
Ιφιγενεια Μιγκα
Suela-Ελενη Douxi



Το σωματείο διοικεί πλέον ο κος Κουρούκλης πλαισιωμένος από άτομα της νέας γενιάς, γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο. Γεμάτα επίσης με ευγνωμοσύνη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο και όρεξη για δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: